Welk model wil je laten repareren?

Apple logo
Samsung logo
huawei logo

Smartphone reparatie Drunen

IPhone batterij scherm Kapot
Smartphone reparaties
telefoon kapot scherm handen smartphone
In- verkoop toestellen
Onze winkel

Iphone Smartphone reparatie Drunen

Is het scherm van je iPhone gebarsten? Of heb je problemen met het opladen van je Samsung? 

Dan ben je bij Fonereparatie.nl aan het goede adres! We zijn al sinds 2015 gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en laptops. Binnen 30 minuten zorgen wij ervoor dat jouw iPhone of Samsung weer werkt als nieuw. Wij repareren je smartphone terwijl jij geniet van een heerlijk bakje koffie of ondertussen boodschappen gaat doen. Er is genoeg parkeer plek te vinden waardoor u nooit ver moet hoeft te lopen. Daarnaast werken wij met zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard overleggen we deze altijd eerst met jou! Wij repareren zowel voor consumenten als voor zakelijke klanten. 

Informatie en prijzen van de meest voorkomende reparaties en merken kun je hier vinden. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag én snel. Je kan ons vinden op Bloemenoordplein 42a in Waalwijk. 

PC/Laptop Reparatie Drunen

PC/Laptop Reparatie Drunen

Start uw laptop niet op? Raakt uw laptop oververhit? Of wil je upgraden met nieuwe soft- of hardware?

Dan ben je bij Fonereparatie.nl aan het goede adres! Onze specialist heeft meer dan 12 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten laptops en systemen. Wij weten hoe vervelend het is dat u niet veder kan met u dagelijkse bezigheden. Wij repareren je Pc of Laptop in de meeste gevallen binnen 24 uur zodat u snel weer veder kan. Er is genoeg parkeer plek te vinden waardoor u nooit ver moet hoeft te lopen. Daarnaast werken wij met zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard overleggen we deze altijd eerst met jou! Wij repareren zowel voor consumenten als voor zakelijke klanten. 

Kom je er niet uit, klik op hulp nodig rechts onderin de pagina of neem dan contact met ons op en wij helpen je graag én snel. Je kan ons vinden op Bloemenoordplein 42a in Waalwijk. 

5 gele sterren

Super geholpen , levert net werk voor een nette prijs . Aanrader voor iedereen 👍

5 gele sterren

Goed te betalen goede kwaliteit en vooral snel! en het is makkelijk te berijken heel erg bedankt!!

5 gele sterren

Erg vriendelijke service en genoeg parkeerplaats voor de deur. Ondertussen me boodschappen gedaan.

23 Google-reviews

Is uw smartphone kapot?

Bij ons krijgt u 3 maanden garantie, maak vandaag nog een afspraak, bel direct of kom langs.

0416 - 531046
hulpdesk medewerker