Neem direct contact met ons op
SchermKosten
Scherm Kopie€ ,-
Scherm OEM€ ,-
Scherm FULL Original€ ,-
Accu en opladen 
Laadconnector vervangen€ ,-
Accu batterij vervangen€ ,-
Camera 
Front Camera + Sensor€ ,-
Back Camera€ ,-
Camera Lens € ,-
Knoppen 
Homeknopn.v.t.
Aan / Uit / Powerknop€ ,-
Volumeknoppen€ ,-
Trilfunctie€ ,-
Moederbord 
Netwerk Problemen€ ,-
Wifi Problemen€ ,-
Bluetooth / GPS Problemen€ ,-
Overige moederbord problemen€ ,-
Microfoon en Geluid 
Luidspreker€ ,-
Oorspeaker€ ,-
Microfoon€ ,-
Face ID€ ,-
Behuizing – Back-cover – Achterkant vervangen€ ,-
Software / Waterschade 
Software€ ,-
Waterschade behandeling€ ,-

Apple Ipad reparatie in Waalwijk

Wij van Fonereparatie Waalwijk zijn een gespecialiseerde telefoonwinkel dat zich bezighoudt met het repareren van u toestellen en tablets en uw Ipad 2017 valt daar ook onder. Naast de Ipad 2017 repareren we ook alle andere tabletmerken en modellen zoal de Apple, Samsung, OnePlus, Huawei, Sony, LG, Lenovo met andere woorden wij zijn gespecialiseerd in alle merken en modellen die er maar bestaan.

Met wat voor telefoon en tabletreparaties kan ik bij jullie terecht?

U kun bij Fonereparatie terecht voor bijna alle problemen wat te maken heeft met uw telefoon of tablet hierbij kunt u denken aan accu’s, connectoren, speakers, face-id, camera’s, knoppen, homebutton, touch-id en natuurlijk nog veel meer. Mocht u een moederbord probleem hebben met uw IPad of andere toestel dan kunt u ook bij ons terecht. Uw toestel heeft een software probleem ? maak je geen zorgen wij zullen u daarbij helpen !

Winkel bezoek

Bij ons kunt u terecht met of zonder afspraak voor uw probleem met uw smartphone of tablet. Want wij weten als geen ander hoe snel en graag u uw probleem aan uw smartphone of tablet opgelost wilt hebben. Fonereparatie waalwijk zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Onze team zal professioneel te werk gaan met uw probleem hierdoor kunt u rekenen op uitstekende service en perfecte uitgevoerde reparaties.

No cure no pay

Wij hebben het volgende beleid is de probleem van uw toestel niet opgelost? Dan bent u niet gebonden aan kosten. Ook hanteren wij geen onderzoekskosten dus Weet u nou niet wat het defect is aan uw telefoon of tablet ? dan kunt u het kosteloos bij ons achter laten en zullen wij er GRATIS naar kijken en u adviseren wat het beste is om te doen.