Dell Reparatie

DELL REPARATIE

Dell systemen staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zorgt er voor dat we Dell systemen bijna nooit ter reparatie hebben. Toch kan het gebeuren dan een Dell systeem wat meer aandacht nodig heeft, zowel hardware- als softwarematig. Wij staan klaar voor u probleem of upgrade wat u ook zoekt.

Of u nou bij ons langskomt in onze winkel of een servicespecialist op locatie laat komen, wij staan zes dagen per week voor u klaar zodat u zo snel mogelijk weer veder kan met u dagelijkse bezigheden.

DELL REPARATIES EN UPGRADES

Zoals eerder vermeldt heeft een Dell systeem weinig onderhoud nodig. Dit sluit niet uit dat ze helemaal geen onderhoud nodig hebben. Wij kunnen u pc sneller maken doormiddel van een reiniging of een schone installatie van uw software. Het is ook mogelijk dat u systeem onverwacht stopt met functioneren. Ook hiervoor bieden wij de snelste en meeste efficiënte oplossingen bekijk onze tarievenoverzicht voor de meest voorkomende problemen.

Het komt ook voor dat uw systeem een upgrade nodig heeft, of u vindt zelf dat het nodig is. In de meeste gevallen vervangen of verhogen wij de ram modules of plaatsen wij een nieuwer type opslag. Voor het plaatsen van een nieuwe CPU,GPU of overige hardware kunt u ook bij ons terecht.

Plan reparatie Vraag gratis advies

IMAC REPARATIE EN UPGRADE

ook het scherm van een IMac gaat wel eens kapot. Vaak betreft het dan de glasplaat, die het onderliggende beeldscherm afdekt net zoals bij uw telefoon. Een ander probleem kan zijn dat uw iMac niet meer wilt opstarten of steeds minder goed reageert. Vaak komt dit omdat de Imac dan vaak toe is aan een schone of vernieuwde software of hardware.

Door uw IMac met een van onze upgrades te voorzien. Bijvoorbeeld met meer werkgeheugen of een snellere opslagschijf te plaatsen, kan bijna elk model iMac weer een stuk sneller worden en nog jaren mee!

OVER DELL

Het Amerikaanse Dell is, ten opzichte van haar grote Amerikaanse concurrenten HP en IBM, een relatief jong bedrijf. Het werd in 1986 opgericht door Michael Dell en richtte zich op de (online) computerverkoop direct aan klanten, in plaats van via computerwinkels. Dat was uniek, omdat de concurrentie zich vooral richtte op het ontwikkelen van sterke dealernetwerken, die de prijs voor de eindklant omhoog stuwden. Door deze directe aanpak kon Dell de kosten laag houden en kwalitatief goede producten laaggeprijsd aanbieden.