Apple Reparatie

APPLE REPARATIE

De Apple iMac, MacBook Pro en MacBook Air zijn een van de meest  geavanceerde en degelijke computers die er te koop zijn. Maar zelfs bij een high-end Apple producten kan er een problemen ontstaan, zoals een gebroken beeldscherm, een vastgelopen Macbook of een Imac die te warm wordt. Heeft u een probleem met uw systeem? Neem dan snel contact met ons op via het contacten formulier of kom langs in de winkel.

Onze specialist werkt al meer dan 10 jaar aan alle typen systeem waaronder Apple wilt u snel en efficiënt worden geholpen bent u bij ons op de juiste plek.

DIRECT EEN AFSRPAAK MAKEN

Wij voeren reparaties uit en bieden service en support voor alle Apple modellen. Ook kunnen we uw Mac sneller maken met verschillende upgrades. Weet u welke reparatie u nodig heeft en wilt u meer informatie over de kosten? Bezoek dan onze (tarievenpagina wordt later toegevoegd)  

De meest voorkomende reparaties worden hieronder verder toegelicht.

MACBOOK REPARATIES EN UPGRADES

Zoals bij alle laptops kan ook het scherm van een MacBook per ongeluk stuk gaan. Andere veel voorkomende problemen zijn een trage of defecte harde schijf.
Ook is oververhitting een veel voorkomend probleem waardoor de MacBook kan uitvallen . Als uw MacBook langzaam wordt of is, wordt het tijd om de software op te schonen of opnieuw te installeren.

U kunt ook uw MacBook sneller maken met een upgrade, bijvoorbeeld met meer Ram-geheugen of een snellere schijf. Zelfs oude modellen worden hier aanzienlijk sneller van.

IMAC REPARATIE EN UPGRADE

ook het scherm van een IMac gaat wel eens kapot. Vaak betreft het dan de glasplaat, die het onderliggende beeldscherm afdekt net zoals bij uw telefoon. Een ander probleem kan zijn dat uw iMac niet meer wilt opstarten of steeds minder goed reageert. Vaak komt dit omdat de Imac dan vaak toe is aan een schone of vernieuwde software of hardware.

Door uw IMac met een van onze upgrades te voorzien. Bijvoorbeeld met meer werkgeheugen of een snellere opslagschijf te plaatsen, kan bijna elk model iMac weer een stuk sneller worden en nog jaren mee!